50% van onze winst investeren we in aanplant van bomen en duurzame energie

Tweedehands spullen aanbieden

Wil jij een steentje bijdragen aan verduurzaming van de wereld? Doneer dan jouw kinderspullen voor de verkoop in onze online kringloopwinkel.
50% van onze winst investeren wij in de aanplant van bomen en opwekking van duurzame energie!

We zijn altijd op zoek naar 2de hands kinderspulletjes en jij kunt ons hier natuurlijk enorm bij helpen! Samen kunnen we echt een grote groene stap maken!

Tweedehands speelgoed aanbieden kringloopwinkel purmerend

Wat we allemaal aannemen:

- Kinderschoenen
- Kinderspeelgoed
- Kinderboeken
- Baby benodigdheden
- Kinderkleertjes
- Babykleertjes
- Buitenspeelgoed
- Fietsen
- Kinderkamer benodigdheden
- Sportspullen

Mocht je twijfelen over jouw inbreng kan je ons altijd contacten. Kasten, bedden en matrassen nemen we helaas niet aan i.v.m. ruimtegebrek.

Bij inname gaan we er vanuit dat de spullen in goede/redelijke staat zijn. Als dank voor je inbreng krijg je van ons een passende kortingscode voor de webshop.

Natuurlijk zullen we eerst beoordelen of het aangeleverde past binnen onze online kringloopwinkel. Mocht dat niet het geval zijn, dan zijn er tal van andere organisaties waar we de spullen aan kunnen doneren. 

Zo komt elke gift op een goede plek terecht.

Voor het aanleveren van spullen zijn er verschillende opties:

Zelf brengen
U kunt de spullen zelf komen afleveren, dat is mogelijk na het maken van een afspraak. U kunt daarbij terecht op het onderstaande adres.

Op laten halen
Ophalen van spullen in Purmerend en omgeving is eventueel ook mogelijk, u kunt daarvoor een afspraak met ons inplannen via onderstaande contactmogelijkheden.

Per post versturen
Woont u ver buiten Purmerend, dan kunt u de spullen ook altijd naar ons toesturen op het onderstaande adres. Als tegemoetkoming in de verzendkosten krijgt u dan een leuke kortingsvoucher voor onze kringloopwinkel. Mocht u de verzendkosten toch graag gedekt willen hebben, dan kunt u ons vooraf altijd contacten.

Onze contactgegevens:
Samenduurzaam.nl
Van IJsendijkstraat 144 HJ
1442 CS in Purmerend

E-mail: info@samenduurzaam.nl
Telefoon: 06-45428207

U kunt ook ons contactformulier invullen en daar een bericht achterlaten.

Op naar een duurzamere wereld voor iedereen!